1 Aug-31 Aug (4:e mån)


BILD SPEL PÅ UTPROVNING AV VÄRLDENS MYSIGASTE GOSE DJUR!!!

31 Aug bild 7
Denna hund var aningen för stor dessutom gillade jag inte den svarta nosen.
31 Aug bild 631 Aug bild 531 Aug bild 4
Den vänstra hunden var alldeles för svart, inget fel med svart men den känndes inte helt rätt,
Den mittersta hunden var en av mina favoriter, ett plus för de mjuka gosiga öronen.
Den högra gick FET bort en ful liten vit kissekatt, NEJ tack ska det vara nått skall det va rejält.
31 Aug bild 331 Aug bild 231 Aug bild 1
Den vänstra... say no more. En älg brevid mig i sängen...nej den gubben gick inte.
Den mittersta har har vi min favorit nallebjörn som den skall vara.
Den högra ville inte ens vara med på bild den drog sig undan.

21 Aug bild 1
Pappa har haft semester under större delen av augusti detta har gjort att vi har varit ute och gjort morgon promenader mendans mamma fått sova ett par extra timmar eftersom hon varit uppe med mig under natten.

19 Aug bild 1
Jag har en hemlis att berätta...men jag gör det inte just nu utan väntar med det ett tag.

18 Aug bild 3    18 Aug bild 2
18 Aug bild 5    18 Aug bild 6
Så här kan det se ut en vanlig dag på Styrgången 6 iGöteborg, en stunds gym sedan lite mat och en skön powernap i mammas säng.

17 Aug bild 4     17 Aug bild 3
Pappas syster alltså min faster är bara för go... hon är den bästa faster man kan ha och dessutom har hon två underbara killar som är mina kusiner William och Oliver, till höger är William ute och vallar mig i Borås.

17 Aug bild 2     17 Aug bild 1

I mitten av augusti åkte vi och hälsade på pappas farmor alltså min gamla farmor, fattar ni att hon är 85 år äldre än mig... undra hur jag ser ut om 85 år???


14 Aug bild 1  14 Aug bild 2
Så var det dags igen för att handla, det är rätt okej faktiskt när man får pka i så här tuffa vagnar...

30 Juli bild 2 30 Juli bild 3
30 Juli bild 1

När man inte är så stor, som typ JAG, så tar det på krafterna om man har roligt. Ena stundne super glad och andra studen drömmer man om Hollywood, pina coladas och brunbrända kroppar....


30 Juli bild 4     30 Juli bild 5

30 Juli bild 6

Hur roligt får det blir? måste jag jämt bara för att jag inte kan prata ordentligt visa min glädje med att de rinner dräggel på er? Om det är så ni vill ha det så kan jag bara säga att det finns resurser med dräggel i min kropp.

(Klicka på bilderna för större format ...virus? nej skulle inte tro det)
     

Kolla jag kan suga på tummen... sedan kan jag vinka... och om jag inte sagt det är jag ganska duktig på att suga på tummen.



1 Aug bild 2

När jag sover så fäller jag liksom ihop mina öron, de ser nästan dubbelvikta, detta har resulterar i att mamma tycker att mina öron står ut (min personlighet eller?) jag har börjat med pannband på dagaran i bland för att hålla in mina fina öron som inte alls står ut. Och om de nu skulle göra det så är det bara för att man skall fånga upp alla nya ljud på ett säkert sätt...sedan när man har hört allt så kan man fälla in dem igen, så det så.

2 Aug bild 2

En eftermiddag i mitten av augusti fick jag för mig att jag skulle hänga på mamma när hon sjöng, som ni kan se försöker jag att ta ton men det låter visst bara gulligt och det går inte utläsa ett dyfft enligt säkra källor. Gå in på mina videoklipp skall ni få ett smak prov.


 


Lik pappa men alla säger att jag är så söt så då måste jag vara lik min mamma, pappa är mest en cool snubbe som saknar hår på skallen.



3 Aug bild 2
(Sillvik augusti 07)
Så kom sommaren tillbaks igen... då måste man passa på att skydda sig säger mamma, men jag tycker att den där solen inte ser ett dugg farlig ut, dessutom är den ganska långt borta, t.o.m jag skulle kravla mig till en säker plats innan den komit i min närhet.





Mamma, jag och solen... det var visst ett par soldyrkare till, mammas flygvärdinne kollegor. Att vara på stranden/kliporna med dem, JA då får man allt höra historier så nästan öronen trillar av, jag har dryftat lite med farsan, han skall ta tag i det hela vid lämpligt tillfälle.


  


SÅNGLEKTION MED RÖRELSEMÖNSTER AUGUSTI 2007

Vald sång - Imsevimsespindel
Bild 1 - Hmm skall jag sjunga om spindlar? ....okej om inget annat finns
Bild 2 - Om jag räcker ut tungan tror då mamma att jag har fått ont i halsen och inte kan sjunga?
Bild 3 - Jag gör ett försök...shit nu knackar grannen på dörren...stör jag?
Bild 4 - "upp stiger solen..."
 



4 Aug bild 5

Du där bakom kameran som kallar dig för pappa, visa vem det är som bestämmer i huset (än så länge) ska man behöva sitta som ett miffo och lyssna på mamma senaste shopping runda? nej ta mig härifrån.


5 Aug bild 1

Mamma är hoss tandläkaren idag ... kolla jag slipper jag har inte ens några tänder ännu.


7 Aug bild 1  5 Aug bild 2 

6 Aug bild 1

Ännu en dag med sommarvärme och är inte pappa hemma så drar jag till stranden med mamma och hennes polare, bilderna är från Sillvik Torslanda.


7 Aug bild 2     7 Aug bild 3

7 Aug bild 4

Så har man varit försöks kannin igen...phuu när skall detta ta slut, först trodde pappa att jag kunde gå, "HALLÅ - JAG ÄR INTE ENS 4 MÅNADER" sedan fick han för sig att jag skulle flyga, oavsett vad bilderna talar för sig, SÅ KAN JAG INTE GÅ OCH DEFFENITIVT INTE FLYGA. Den sista bilden är en charmig pose där pappa håller upp mig som ett bevis på att jag överlevde både "flygturen och promenaden"


12 Aug bild 1 

Det inte den vanliga fotografen som ni kan se, jag kände knappt igen mig men för de oerfarne så skall jag säga er att det faktiskt är jag till vänster på bilden, den högra tjejen är min nya kompis hon kom ett par veckor senare än mig, jag är säker på att vi kommer att bli ena riktigt goa kompisar så småningom.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej! Min lilla prinssesa du ser ju helt underbar ut. krmar och tusen pussar från mormor

2007-08-18 @ 22:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0