Nellies första Greklands resa!


Detta var min första semester, jag fick äran att flyga med pappas gamla arbetsgivare, det fanns dessutom flera av hans gamla kollegor ombord, som bjussade på dryck och godis till mamma och pappa, tack alla snälla flygvärdinnor på Novair som gjorde våran sista del av semestern till en minnesfull avslutning.

30 Augusti hemresan


Allt har sitt slut, efter en vecka var det dags att samla ihop sig för hemresa...

30 Augusti bild 830 Augusti bild 730 Augusti bild 530 Augusti bild 4


Vagnen var den bästa platsen dag tid, bra skugga, perefkt temperatur och så fick man vara för sig själv.

30 Augusti bild 3 30 Augusti bild 2


På hotellrummet, vi hade en jättestor lägenhet och jag fick sova mellan mamma och pappa varje natt, dels för att kontrollera så jag inte får en lillebror allt för snart...:)))
30 Augusti bild 1


Mamma och pappa har båa ett förlutet som reseledare och guider, de vet med andra ord vad som och bad är och hur man tillämpar strand, hav och solen på bästa sätt, men ser det inte ut som om de lyckats få mig dit redan?
28 Augusti bild 10 F


Ja när man är som jag tämligen ny på jorden, så utvecklar man nya saker hela tiden, tydligen är detta en stor sak att kunna sitta, undrar bara varför man inte har satt mig upp tidigare om nu detta skall vara så speciellt.

28 Augusti bild 10 E


Om napp inte fanns hade min tumma varit borta, TACK alla napp tilverkare ni gör ett bra jobb.
28 Augusti bild 10 D´

Och.....när kan jag börja på nästa vers...och nästa, jag kan hålla på i timmar om ni inte gör som jag säger.
28 Augusti bild 10 C


ett tappert försök att göra picki döden på farsan, det känns som om jag får ångra detta försök...skulle lagt mig och sovit en stund i stället.
28 Augusti bild 10 B


BAYWATCH räddade mig här, vågorna var enorma, om man ser tll min storlek alltså.
28 Augusti bild 10 A


Badpojken Micke, pappa alltså med sin baddotter Nellie
28 Augusti bild 9 28 Augusti bild 8


Kommentarer överflödiga, jag vet att jag ser ut som en typsik svensk turist i min rosa outfit och gula bandan, men jag fick inte välja kläder själv denna gång.

 28 Augusti bild 7 28 Augusti bild 6


Kolla vad snygg hon är min mamma, tänk om jag får 75% av hennes drag och 25% av pappa, ja man kan önska sig en milijon också.

27 Augusti bild 427 Augusti bild 327 Augusti bild 2


Mumms, lite mjölk, ja vätska i all ära det gick det åt, pappa drack den ur flaska han med men det var med bubblor och luktade malt.

27 Augusti bild 1 


Sätt mig upp, låt mig spexa med folket på gatan...ja jag gjorde faktiskt succè, det var inte många svenskar i min ålder, konstigt, det är varken farligt att flyga eller vara i Grekland.

26 Augusti bild 8   26 Augusti bild 6


Roligt skall det va...

 26 Augusti bild 426 Augusti bild 3 


Då förberes det på att dra sig tillbaka till hotellet, tur nog slapp man gå skjuts fick man i sin rollsroyce...
(Urban jungel)

25 Augusti bild 2725 Augusti bild 26 
25 Augusti bild 32

Restaurang besök...synd att man inga tänder har för att smaka på maten, den luktade hur gott som helst, får väll hoppas att mamma bröstmjölk smakar lite tzatsiki och souvlaki eller vad det nu heter.


Min snygga mamma och min coola farsa på en varm strand, med böljande blått vatten och super god mat, kan livet bli bättre? tveksamt!

 25 Augusti bild 2325 Augusti bild 22 



Ännu en dag i solen med galan upptåg!!!
25 Augusti bild 1 B



25 Augusti bild 1 A 


Enligt min mening en av de bästa bilderna tagna på mig, fotomodell känningar....

25 Augusti bild 12 



I pappa trygga famn...närgågna malakas!!!

25 Augusti bild 10 


När solen och värmen blir för mycket är det bara att krypa in under parasollet och ta ton, den varma luften gör att jag sjöng som aldrig förr.
25 Augusti bild 1 A


Att vara solbadare är både roligt och jobbigt, man tvingas hälsa på så mycket folk hela tiden, alla tittar och ler och då får man försöka bjuda på sig själv med något tufft konststycke.


 25 Augusti bild 7
25 Augusti bild 3

 25 Augusti bild 5 25 Augusti bild 2
 25 Augusti bild 425 Augusti bild 1
Ja...vad ska man säga? orka hålla igång en hel dag själv om du kan!!!

Här sitter jag och spanar, är helt säker på att det var barnröst som väckte mig från mina drömmar, men vart är den lille grek ungen som skrek, kanske lika bra att ligga lågt, man har hört att de är ena riktiga flörtare.
24 Augusti bild 19

Alltså...jag är redan en proffesionell solbadare, det är bara att göra som mamma & pappa, ligga och se snygg ut i solen, under veckan var jag riktigt bra på det.

24 Augusti bild 18


Min första riktiga stranddag...ja ja har haft ett par i Torslanda under sommaren, denna var mer på riktigt, det talades främmande språk runt omkring mig och vattnet var gudomligt vacker.


 24 Augusti bild 5 24 Augusti bild 4 24 Augusti bild 3 24 Augusti bild 2


Visst är jag söt? jasså tycker du det med...

24 Augusti bild 1


Så landade vi på vad som morfar sagt en av de finaste öarna i Grekland, mmm det är jätte fint och JÄTTEVARMT, mamma och pappa trodde att de var smarta när de tog en resa i slutet av augusti, men de planerade inte att det faktiskt var värmebölja över denna härliga ö.

23 Augusti bild 8    23 Augusti bild 7

Visst är jag cool i min bandana...?

23 Augusti bild 6

23 Augusti bild 5

Jag sjön hela första turen vi gjorde gåendes i karpathos stad, där vi förövrigt blev inkvarterade.


Det fanna väll en si så där 200 människor på flyget, när jag spexat med dem alla och suttit i flygvärdinnans knä så tröttnade jag, det är liksom samma sak hela tiden...kaffe te, kaffe te bla bla bla,....Zzzzzz

23 Augusti bild 423 Augusti bild 3

Mamma och jag ombord på flyget, det är SKIT skoj att flyga man gör liksom ingenting och helt plötsligt är man flera kilometrar uppe i luften...coolt!

23 Augusti bild 2


Pappa & Jag på landvetter ståendes framför den flygmaskinen som skall ta mig ut på den första resan..."pappa hur kan den där maskinen flyga?"

23 Augusti bild 1


Torsdagen 23/8
 
Kommer jag att åka på semester med mina föräldrar. Min absolut första semster resa kommer att gå till en plats som morfar tipsade om, konstigt att han fick tipsa om ett resemål med tanke på att både mamma och framförallt pappa har varit reseledare i så många år...

Karpathos bild 3

Tydligen skall vi bada på denna strand... vet inte om det ser lockande ut ens...

Karpathos bild 2     Karpathos bild 1

HA DET BRA ALLESAMMANS... jag lägger upp fler bilder när jag kommer hem solbränd och fin.

1 Aug-31 Aug (4:e mån)


BILD SPEL PÅ UTPROVNING AV VÄRLDENS MYSIGASTE GOSE DJUR!!!

31 Aug bild 7
Denna hund var aningen för stor dessutom gillade jag inte den svarta nosen.
31 Aug bild 631 Aug bild 531 Aug bild 4
Den vänstra hunden var alldeles för svart, inget fel med svart men den känndes inte helt rätt,
Den mittersta hunden var en av mina favoriter, ett plus för de mjuka gosiga öronen.
Den högra gick FET bort en ful liten vit kissekatt, NEJ tack ska det vara nått skall det va rejält.
31 Aug bild 331 Aug bild 231 Aug bild 1
Den vänstra... say no more. En älg brevid mig i sängen...nej den gubben gick inte.
Den mittersta har har vi min favorit nallebjörn som den skall vara.
Den högra ville inte ens vara med på bild den drog sig undan.

21 Aug bild 1
Pappa har haft semester under större delen av augusti detta har gjort att vi har varit ute och gjort morgon promenader mendans mamma fått sova ett par extra timmar eftersom hon varit uppe med mig under natten.

19 Aug bild 1
Jag har en hemlis att berätta...men jag gör det inte just nu utan väntar med det ett tag.

18 Aug bild 3    18 Aug bild 2
18 Aug bild 5    18 Aug bild 6
Så här kan det se ut en vanlig dag på Styrgången 6 iGöteborg, en stunds gym sedan lite mat och en skön powernap i mammas säng.

17 Aug bild 4     17 Aug bild 3
Pappas syster alltså min faster är bara för go... hon är den bästa faster man kan ha och dessutom har hon två underbara killar som är mina kusiner William och Oliver, till höger är William ute och vallar mig i Borås.

17 Aug bild 2     17 Aug bild 1

I mitten av augusti åkte vi och hälsade på pappas farmor alltså min gamla farmor, fattar ni att hon är 85 år äldre än mig... undra hur jag ser ut om 85 år???


14 Aug bild 1  14 Aug bild 2
Så var det dags igen för att handla, det är rätt okej faktiskt när man får pka i så här tuffa vagnar...

30 Juli bild 2 30 Juli bild 3
30 Juli bild 1

När man inte är så stor, som typ JAG, så tar det på krafterna om man har roligt. Ena stundne super glad och andra studen drömmer man om Hollywood, pina coladas och brunbrända kroppar....


30 Juli bild 4     30 Juli bild 5

30 Juli bild 6

Hur roligt får det blir? måste jag jämt bara för att jag inte kan prata ordentligt visa min glädje med att de rinner dräggel på er? Om det är så ni vill ha det så kan jag bara säga att det finns resurser med dräggel i min kropp.

(Klicka på bilderna för större format ...virus? nej skulle inte tro det)
     

Kolla jag kan suga på tummen... sedan kan jag vinka... och om jag inte sagt det är jag ganska duktig på att suga på tummen.



1 Aug bild 2

När jag sover så fäller jag liksom ihop mina öron, de ser nästan dubbelvikta, detta har resulterar i att mamma tycker att mina öron står ut (min personlighet eller?) jag har börjat med pannband på dagaran i bland för att hålla in mina fina öron som inte alls står ut. Och om de nu skulle göra det så är det bara för att man skall fånga upp alla nya ljud på ett säkert sätt...sedan när man har hört allt så kan man fälla in dem igen, så det så.

2 Aug bild 2

En eftermiddag i mitten av augusti fick jag för mig att jag skulle hänga på mamma när hon sjöng, som ni kan se försöker jag att ta ton men det låter visst bara gulligt och det går inte utläsa ett dyfft enligt säkra källor. Gå in på mina videoklipp skall ni få ett smak prov.


 


Lik pappa men alla säger att jag är så söt så då måste jag vara lik min mamma, pappa är mest en cool snubbe som saknar hår på skallen.



3 Aug bild 2
(Sillvik augusti 07)
Så kom sommaren tillbaks igen... då måste man passa på att skydda sig säger mamma, men jag tycker att den där solen inte ser ett dugg farlig ut, dessutom är den ganska långt borta, t.o.m jag skulle kravla mig till en säker plats innan den komit i min närhet.





Mamma, jag och solen... det var visst ett par soldyrkare till, mammas flygvärdinne kollegor. Att vara på stranden/kliporna med dem, JA då får man allt höra historier så nästan öronen trillar av, jag har dryftat lite med farsan, han skall ta tag i det hela vid lämpligt tillfälle.


  


SÅNGLEKTION MED RÖRELSEMÖNSTER AUGUSTI 2007

Vald sång - Imsevimsespindel
Bild 1 - Hmm skall jag sjunga om spindlar? ....okej om inget annat finns
Bild 2 - Om jag räcker ut tungan tror då mamma att jag har fått ont i halsen och inte kan sjunga?
Bild 3 - Jag gör ett försök...shit nu knackar grannen på dörren...stör jag?
Bild 4 - "upp stiger solen..."
 



4 Aug bild 5

Du där bakom kameran som kallar dig för pappa, visa vem det är som bestämmer i huset (än så länge) ska man behöva sitta som ett miffo och lyssna på mamma senaste shopping runda? nej ta mig härifrån.


5 Aug bild 1

Mamma är hoss tandläkaren idag ... kolla jag slipper jag har inte ens några tänder ännu.


7 Aug bild 1  5 Aug bild 2 

6 Aug bild 1

Ännu en dag med sommarvärme och är inte pappa hemma så drar jag till stranden med mamma och hennes polare, bilderna är från Sillvik Torslanda.


7 Aug bild 2     7 Aug bild 3

7 Aug bild 4

Så har man varit försöks kannin igen...phuu när skall detta ta slut, först trodde pappa att jag kunde gå, "HALLÅ - JAG ÄR INTE ENS 4 MÅNADER" sedan fick han för sig att jag skulle flyga, oavsett vad bilderna talar för sig, SÅ KAN JAG INTE GÅ OCH DEFFENITIVT INTE FLYGA. Den sista bilden är en charmig pose där pappa håller upp mig som ett bevis på att jag överlevde både "flygturen och promenaden"


12 Aug bild 1 

Det inte den vanliga fotografen som ni kan se, jag kände knappt igen mig men för de oerfarne så skall jag säga er att det faktiskt är jag till vänster på bilden, den högra tjejen är min nya kompis hon kom ett par veckor senare än mig, jag är säker på att vi kommer att bli ena riktigt goa kompisar så småningom.

1 Jul-31 Jul (3:e mån)

28 Juni bild 2  28 Juni bild 1

Jag blir bara gladare och gladare för varje dag som går, nu förstår jag meningen i livet tror jag... den måste vara att äta, sova och ha roligt hela dagarna...hoppas bara det där dreglet som mer eller mindre forsar ur mig försvinner i framtiden, den väter ned allt som kommer i min väg.



    
(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT)

1..2..3..4..SMILE, övar inför min kommande framtid som fotomodell



3 Juli bild 1

Säger bara trött trött trött....precis vaknat efter en liten bil tur



 
 
(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT)

Mig veterligen så är socker sött men inte sötare än detta underverk.



4 Juli bild 2
En liten eftermiddags tupplur i mammas famn.


5 Juli bild 1

Zzzzzzz fridfullt och hur skönt som helst.....Zzzzzzz
2 mån och en vecka efter födsel och jag sover verkligen som en prinsessa



5 Juli bild 3  5 Juli bild 2

Nu har pappa jobbat tre nätter på raken, jag är så glad att man äntligen kan gosa med han. Pappa i love you...


(KLICKA INTE PÅ BILDERNA VIRUSVARNING)



Att en napp kan vara så innerligt god... hur ska jag nånsin kunna vänja mig av detta? men det är väll som med allt har man vant sig så är det helvete att ta sig ur, bara jag inte klassas som en NAPPOLIST.



7 Juli bild 1

PÅ väg till KARLSTAD - VANSBRO  - YTTERHOGDAHL - GÖTEBORG
här är ett litet stopp i den från filmen populära bruksoretn ÅMÅL, här skulle jag INTE vilja bo.



7 Juli bild 2
På hotell i Karstad, pappa skulle till Vansbro för att klara av det tredje racet i en svensk klassiker, simmning i vanån 3 km. för att slippa åka Göteborg - Vansbro så övernattade vi i Karlstad.

Således är detta min första hotell övernattning - hmm i Karlstad jag hade hoppats på utlandet


10 Juli bild 1

125 MIL i Bil tar på krafterna, även i en VOLVO V50, orkar inte ens hålla nappen i munnen.



25 juli bild 2   25 Juli bild 1

Jag kan inte sjunga... men jag kan försöka.
Jag kan inte äta själv .. men jag försöker
Trots att jag inte kan - ser jag ledsen ut? NEJ just det.



26 Juli bild 2   26 Juli bild 1

Filmstjärna, fotomodell, rik, glamor... jag ser potensial när jag ser mig i spegeln, vad tycker du finns det inte en framtid för min del? JO jag är ganska säker på att ni bör hålla i hatten där ute för om 20 år är det jag som går på gala primiärer och dricker champange i kristall glas.


(OM DU KLICKAR PÅ BILDERNA SÅ BLIR JAG STOR)
     

GLAD - NYFIKEN - SOVARE

NELLIE PERSSON - DAVIDSSON är just dessa tre ting



29 Juli bild 1

Godmorgon... så vaknade hela familjen upp på pappas kudde, det är äkta kärlek, men du pappa du kan väll se lite glad ut? sur gubbe.

En helt vanlig morgon i familjen Zantelids hem, det är bara jag som fått på mig kläderna, de andra sjusovarna har inte ens hunnit gjort morgon kissen .... hi hi den gjorde jag i blöjan.

---Efter som denna bild är från den 29 Juli får jag be dig som tittar att fortsätta på nästa månad---

1 Jun-30 Jun (2:a mån)

6 Juni och inbäddad trots värmen.  6 Juni och i förd en somrig mössa

När man skall sitta med mor och far på balkongen när de äter frukost krävs att man är ordentligt påpalltad med filtar mm det blåser ju alltid vid kusten. Får jag inte vara med där det händer något så lovar jag att jag skriker och det är jag bra på oavsett tid på dygnet.. :- jag lovar.



6 Juni, riktigt varmt är det...

Mamma jag vill också ha lika bruna ben som du har... har jag tur har jag fått ditt underbara piggment mamma, annars riskerrar jag att se ut som en ny kokt kräfta om jag är mer lik dig pappa.



6 Juni och snart dags att gå till sängs       6 Juni och ny somnad...skönt att slippa ljuset

När man fått en rejäl stänkare med jummen mjök av mamma och en lite rap på hennes lår och kanske en lite dregel spya, så finns inget bättre än att krypa till sängs. är det dessutom väldigt tidigt  (omkring 1800) så krävs det mörkläggning av eget bruk.



7 Juni så söt som socker       7 Juni en skön för sommar förmiddag

Den som ens vågar yttra sig om att jag inte är söööööt, ska få med min pappa att göra...



  
 
(KLICKA PÅ BILDER FÖR STÖRRE BILD)

Får jag en chans tar jag mig alltid en lite tupplur, är jag dessutom lik min far kommer jag att kunna stå och sova.
Bilderna ovan är från 7,8,9 Juni jag är alltså 5 veckor gammal.


10 Juni mitt första besök i mitt egna gym. 10 Juni dags att träna om man skall bli pro...
Den 10 Juni kom farmor på besök och hon hade en present med sig till mig, ett gym. Mamma kallar det för den ryska träningsstudion men jag tycker det är ett ganska lugnt och harmoniskt gym, dessutom en plats där jag kan dra mig undan. Pappa har visat intresse för gymet han också, troligen på grund av att han lagt på sig fläsk.


10 Juni mmm vad skönt det är med sömn.

När man tränat kommer tröttheten det vet var proffisionell idrottsman.






19, 20 & 21 Juni såg det ut så här på Stygången 6. Känner att jag börjat få mystiska muskler i ansiktet, när jag försöker röra på dem börjar alltid mamma och pappa att göra likadant, de säger att det heter ler och att det jag gör är att skratta, men jag vet inte... skall bli kul om inte annat om de muskler blir stora.



22 Juni ingen midsommar utan krans eller... 22 Juni och min första midsommar

22 Juni 2007 idag har mamma och pappa varit tillsammans 8 år och förlovade i 7 år och när skall de gifta sig??? eftersom de varit ihop 8 år så måste det vara midsommarafton idag.

Regnet det öste så sjukt mycket ned så mamma gick till ballkongen och plockade lite blommor som hon fick ihop till en krans på huvudet. till höger ser Ni min midsommar utstyrsel som jag fått av pappas syster, min faster alltså.


22 Juni och i famnen på världens bästa mamma

VISST ÄR VI SNYGGA???



24 Juni nyvaken efter en tupplur på pappas mage. 24 Juni en mycket tidig morgon omkring 0400

Tidigt ...mycket tidigt en söndagsmorgon i juni, kan inte jag sova varför skall de där två turtur duvorna sova, jag fick mig trots allt en lite tupplur på pappas mage, men ack så svettigt det blev, jag vill ligga mellan mamma och pappa och små mysa, men jag vill inget speciellt bara hålla dem vakna, är jag det skall de vara det.

---Nu är JUNI slut och vi går in på JULI och min tredjemånad sedan födsel---

1 Maj-31 Maj (1:a mån)

På mammas mage endast minutrar efter födsel.

Precis när jag kom ut fick jag det lite tufft med andningen, hade så JÄVLA ursäkta uttrycket mycket slem/fostervatten i lungorna och det var ena svårt att få upp det, men det var en barnmorska som visste hur de skulle få fart på det. Här ligger jag för första gången uppe på mammas mage istället för inne i den.



Det där med att ta böstet är medfött

Alltså det här med att "komma ut" var väll egentligen inga bekymmer, för min del var det okej men mamma hade visst lite ont. Som blivnde mamma brukar man få smärtlidning, men det fick inte mamma bara lustgas och dessutom var hon utan lustgasen sista timman innan jag kom ut, hon tyckte inte den fungerade, men jag vet att pappa provade på mammas uppmaning och den funkar, han fick visst en kortare minneslucka. Här ska jag inta kvällsmålet första dagen, bara timmar efter att jag födds.



Redan nyfiken på livet

Andra natten när jag sov på Mölndals Sjukhus fick inte pappa stanna kvar, han blev hemskickad eftersom någon anna skulle ha hans säng, och typsikt nog blev man väckt mitt i natten då en "ny" mamma kom in med sin bebis, det visade sig vara en kille... men jag är för ung för det säger pappa, men jag har tagit tänkt namn, nummer och jag minns lukten om inte annat. Efter 45 timmar på sjukhuset fick jag åka hem, och jag säger bara det, vad skönt det var. Pappa hade köpt en fräck barnstol och sedan fick jag åka den nya volvon, den gick bra och värkade säker, solen var lite stark inne i bilen så jag skrek då och då och pappa förstod att han måste fixa ett solskydd, annars åker jag ej med igen.



I förd i landstingskläder min första klädsel förövrigt

Precis som pappa gillar jag kläder med coola märken, kolla in mitt på ärmen, ALINGSÅS TVÄTTEN ha ha ha



Sover så gott

Här är jag en dag gammal och sover så gott, mamma & pappa säger att jag drömmer, Hmm det är de som gör det


Vad är det jag har i näsan...

Så försöker man anpassa sig till sitt nya hem på Norra Älvstranden. pappa sa något kul idag, han vaknade innan mig och trodde jag var vaken men det var visst en flock med fiskmåsar som tjöt utanför fönstret, han måste vara bra konstig som tycker att jag låster som någonslags fiskmås, säger bara att det ska han få ångra när jag blir äldre. På bilden sitter jag och fassan och myser i soffan, en stund senare somnade jag på hans bröst, det är mumma det kan jag lova, sov där i tre timmar och enligt pappa var jag dessutom svår väckt när han skulle byta min nedskitna blöja, inte konstigt när man sov så gott.



Morsan och jag

Här är min mamma! hon går och bär på mig hela tiden, hon är så snäll och god mat gör hon också. Här är jag 5 dagar gammal





---KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT---

Den första tiden här ute i den ljusa världen är harmonisk... jag äter (snuttar bröst) jag sover och till detta slipper jag torka skit jag bara ligger där och njuter av att andra får ta i skiten.


Lik far med söt ändåHoppsan...

De säger att jag är lik min pappa... skulle väll vara för att håret mitt inte har hunnit växa så mycket ännu. Men du pappa!!! du är den snyggaste pappan i världen så det gör inget att jag är lik dig. puss puss pappa I LOVE YOU.





Så var det dags att ge sig ut på den första shopping turen... ja ja den gick inte så långt som tur är, vi for till ICA MAXI och handlade lite svull mat till morsan och farsan. Detta var min första riktiga tur i bilen, den första turen var liksom endast från BB och hem och jag minns inte så mycket mer än att jag bara ville hem.



ålders rynkor i pannan... okej 2 veckors rynkor

Okej min panna må vara skrynklig, men då skulle du sett min kropp efter föddslen, vill inte ens säga vad den kan jämföras med. (men du förstår säkert)



Världens sötaste jag.

17:00 en liten eftermiddags tupplur, nyligen hemkommen efter en liten promenad med mamma och pappa. Kan man sova och känna sig mer fridfull än så här? Nej jag lovar det går inte.



Sova sova gott gott gott

Även en prinsessa måste få sova lite. Här sitter jag och sover i en ny införskaffad BABYSITTER den har jag fått av morfar, tack morfar denn fungerar perfekt.






När jag var ett par veckor gammal duggade besöken tätt här hemma, ena dagen kom morfar på besök och nästa dag kom mina skogs roliga kusiner på besök. Enligt mamma var besöket från morfar MYCKET lönande, jag förstår inte riktigt men jag kanske gör det när jag har egna pengar att förvalta.



KLÄ PÅ MIG GENAST

Bröst och bringa som en frukostflinga. Vänta Ni bara, när jag börjar äta av pappas musli då kommer denna kropp vara den mest spänsitigaste i världen.



Cooolt skall det va

Alltså man blir förbannad... varför göra mig till åtlöje, men okej de satt ganska skönt och ljuset var annorlunda, Tack Gina för den fina presenten.



Napp kan man säga

En månad gammal och det är äntligen sommar, det är dags att förflytta sig över till bilderna 1 Juni - 31 Juni.

Innan Nellie föddes

Nettan och Micke i augusti 2006
(bild tagen på Liseberg 2006-07-07)
Midsommarafton 1999 träffades detta underbara par på en underbar liten Grekisk ö Zakynthos, öns namn kommer i framtiden ha en viss betydelse. Det är dessa två människor kommer att benämnas mor och far senare här.



Det positiva testet... då var Nellie INTE stor

Sen sommaren 2006 åkte mina blivande föräldrar till Grekland och Korfu, Neej det var inte där jag tillverkades, de lovar och svär att jag är gjord på Svensk mark, ja t.o.m Hisingen.

Till Greklands vistelsen medtogs detta test för den där måntliga var något sen, beskedet var det lyckligaste beskedet man kan få. De var dock inte säkra så det köpte ett till och testade, samma positiva resultat.



Nellie i stort sett ny tillverkad


Lycklig var det, här ett par veckor in i graviditeten, det syns inte ännu men det känns säger hon.



Nettan med Nellie ett par veckor in i graviditeten
(bilden tagen i november/december 2006)
Ytterligare ett par veckor in i graviditeten ca 16:e veckan och nu börjar det synas och det känns mer och mer för varje dag.


3 d bild i mammas mage
(13 febuari)

i Vecka 29+1 gjorde vi ett besök till Linköping och en mottagning där man får betala dyrt för att se sitt kommand ebarn i rörliga bilder och tre dimisionellt. Det kan verkligen rekommenderas trots att det kostar ganska mycket. För den intresserade gå gärna in på www.crocus.nu och läs mer.




KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE BILD

I början på mars 2007 så började också magen att puta u ordentligt, graviditets vecka är ca 32 och man känner tydligt sparkar. Den lille bobbo som smeknamnet var, hade sina egna rutiner... sov på dagarna och var vaken på natten, trots detta lyckades kvinnan med magen hålla skenet uppe och var den asolut vackraste gravida kvinnan som åskådats.





KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE BILD

Tre dagar innan lilla Nellie tittade fram gjordes ett sista besök på MVC, när denna bild togs visste igen mer en Nellie vilken dag som det var dags att komma ut. Mamman bäraren av Nellie lika lycklig som alltid.


Dagen innan Nellie föddes


Detta är mamma dagen innan Nellie kom ut, hon säger att jag började bråka omkring 0200 natten till den 1/5 men jag vet inte, vid 10:30 var mamma och pappa inne på Mölndals Sjukhus. från det att de kom till sjukhuset tills jag kom ut tog det 6,5 timma men ska vi räkna med från det att de första värkarna började så är 15 timmar, stakars min underbara gosigaste mamma.



Vikt - Längd - Utveckling mm.

Födelsedatum: 2007-05-01
Klockan: 17:01
Vikt: 3650g
längd: 51cm
Huvudomfång: 34cm

BVC kontroll 4/3-08 (10mån 3dgr)
Vikt
Längd
Huvudomfång


BVC kontroll 7/1-08 (8mån 1)
Vikt 9115g
Längd 73,5
Huvudomfång 44,5


BVC kontroll 7/11 ( 6mån 1v)

Vikt 7750g
Längd 68,5
Huvudomfång 42,5

BVC kontroll 23/10 (5mån 3 v)
Vikt 7465g
Längd 673
Huvudomfång 42

BVC kontroll 1/10 (5mån)
Vikt 6675g
Längd 65
Huvudomfång 41.5

BVC kontroll 10/9 (4mån 2v)
Vikt 5775g
Längd 64
Huvudomfång 40

BVC kontroll 13/8 (3mån 2 v)
Vikt 5425g
Längd 62
Huvudomfång 39

BVC kontroll 1/8 (3mån)
Vikt 5280g
längd 62
Huvudomfång 39

BVC kontroll 3/7 (9veckor)
Vikt 5110g
Längd 57
Huvudomfång 38

BVC kontroll 19/6 (7veckor)
Vikt 4885g
längd 56.5
Huvudonfång 37.5

BVC kontroll 29/5 (1mån)
Vikt 4400g
Längd 56
Huvudomfång 36.5

BVC kontroll 21/5 (22dagar)
Vikt 4100g
Längd 54
Huvudomfång 36

BVC kontroll 10/5 (10dagar)
Vikt: 3800g

RSS 2.0